23 Eylül 2013 Pazartesi

''Lila Kutu'' Eylül 2013



Lilakutu'nun sipariş sistemi değiştikten sonraki ilk kutusu Eylül ayında geçerli oldu. Haliyle tatmin edici bir içerik bekliyordum ve beklediğim gibi oldu. Kutunun içerisinden 3 tam boy ürün çıktı =)


Hadi inceleyelim ;

Activar Yeni Nesil Onarıcı Göz Kremi: Anti-aging içerikli göz kremi. Bu ürünü hemen anneme verdim. Kendisi bugün kullanmaya başladı, etkisini deneme boyu bitince görücez, en azından fikir edinmeye yeter.



China Glaze Oje: Bana gelen renk, ''V'' rengi. Çok hoş bir soft turuncu.



Cyrene Ozonlanmış Zeytinyağı: Birçok problem için uygulanabileceği yazıyor içerisinde. mantar, akne, dudak çatları, kesik ve ezikler, böcek ısırığı, uçuklar ve kepek konusunda etkili olduğu yazıyor.



Ecowell Yüz Toniği: Ciltteki fazla yağı temizleyip gözenekleri açıcı özelliği var. Akne ve siyah nokta sorunu olan ciltler için uygun olmasının yanı sıra tüm cilt tipleri için ideal.


Felil Siyah Maske: Erken yaşlanma, kırışıklıklar ve akneyi önlemede yardımcı olacağı yazıyor.

Rean Bitkisel Duş Jeli: Tüm cilt tipleri için uygun olan el yapımı temiz içerikli duş jeli.

More Than Soap Kakao Yağlı Çikolata Sabun: Zararlı ve yapay madde içermeyen ve hayvanlar üzerinde test yapılmayan doğal el yapımı sabun.



Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey: Denizden çıktığınızda saçlarınızın o doğal ve belirgin dalgalı halini seviyorsanız eğer bu sprey tam da bu amaç için. Çok merak ettiğim bir üründü, eylül kutusunda çıkmasına sevindim..



Ürünler işte böyle. Siz de her ay bu sürpriz içerikli kutuya sadece 19 TL'ya sahip olmak istiyorsanız hemen tıklayın =)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...