7 Ağustos 2013 Çarşamba

The Balm ''Instain'' Allıklar

Bugün sizlere The Balm'ın yeni seri allıkları ile merhaba diyorum =)

Bloglarda sıkça görmeye başladığımız İNSTAİN allıklar bugün benim konuğum. Bol fotoğraflı bir yazıya hazır olun =)



Öncelikle allığı fırçaya alırken ve uygularken tozutma yaptıkları doğru. Yapıları yumuşacık ve hafif bir parmak temasıyla bile elinize çok yoğun bir renk geliyor. 
Hepsi mat yapıda. Bazen cilt üzerinde güneşin etkisiyle hafif bir ışıltılı görünüm olmuyor değil ancak asla ve asla göze batacak şekilde değil. Çünkü başta da dediğim gibi, yapıları MAT.

Toplamda 6 rengi bulunmakta fakat Türkiye'ye sadece 4 rengi geldi. Hepsini sizler için inceledim.







Renklerin hepsi birbirinden güzel. Ben ilk etapta elimde mor tonlu bir allık olmadığı için Houndstooth ile pinstripe 'i satın almayı düşünüyordum. Ancak bu güzelliklere karşı koyamayıp, üstüne bir de yüzde 50 indirim olunca hepsini satın aldım.. Çok da iyi yapmışım.

Ambalajlarına, yoğun renk veriş yeteneklerine, fiyatına, kalitesine, kısacası her şeyiyle beğendiğim bir seri oldu 'INSTAIN' allıklar.

Yalnızca dikkatli bir şekilde uygulamak gerekiyor. Fırçaya çok az bir ürün alıp düzgünce dağıtmanız şart. Fazla ürün gelirse eğer o fazlalığı almadan kullanmayın.










Aşağıdaki ilk dağıtılmamış olan swatchlar tek bir parmak darbesiyle yapıldı. Sahip oldukları rengin yoğunluğunu bu şekilde anlamanız mümkün.











Umarım satın almak isteyenler için yararlı bir yazı olmuştur. Özellikle indirim dönemine denk gelirseniz kalan renkleri de denemenizi öneririm.. Ben beğeneceğinizi düşünüyorum. Yukarda da bahsettim, ben ayrım yapamadım ve hepsini ayrı ayrı seviyorum şu an.

İndirimsiz fiyatları 27 tl ve Gratis'lerde bulabilirsiniz..




2 yorum:

  1. Bloglarda gördükçe içim gidiyor ama elimde o kadar çok allık var ki :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inan bir çok kozmetiksever hayatı boyunca asla bitiremeyeceği kadar çok allığa sahip. ama yine de alma isteğimiz durmak bilmiyor =)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...