8 Şubat 2014 Cumartesi

Essence - BE LOUD Koleksiyonu



Koleksiyona ait tüm ürünler


Essence aslında pek ilgimi çeken bir marka olmamıştır fakat son zamanlarda çıkardığı birbirinden şeker koleksiyonlar sayesinde markaya biraz daha olumlu yönde bakmaya başladım. 

Ancak yine de benim için demirbaş bir marka değil. Ancak ego, göz tatmini, uygun fiyatı ve makyaj malzemesi açlığı açısından yönelmekten kendimi alamadığım bir marka.

Benim satın almadan duramayacağım bir koleksiyon oldu BE LOUD.Ve tercihimi 2 adet jumbo stick ve 1 adet de allıktan yana kullandım.

Aşağıdan inceleyebilirsiniz..



 Bu sevimli kalem rujları gerçekten sevdim. Nemlendirmesi fena değil, renk vermeleri de ayarında. Tamamen şeffaf rujlar gibi değil, onlardan biraz hallice olduğunu söyleyebilirim. 

Dudağınıza bir kaç kat fazladan geçtiğiniz zaman renk yoğunluğu artıyor. Her ruj böyle değil biliyorsunuz..

Pek kalıcı olmadığını da belirtmem gerekiyor. Ancak gerek ambalajı gerek şirinliği ve renkleriyle bana kendisini satın aldırtmayı başardı.






Koleksiyona adet 2 adet allıktan şeftali tonlu olanı almayı tercih ettim. Deseni kamuflajı anımsatıyor. Yanakta şeftali duracağını tahmin ettim fakat uygulayınca daha çok pembe renk verdiğini gördüm.

Yine orta karar bir kalıcılıkta ve hafif neon bir duruşu olduğunu belirtmeliyim.






Kısacası yukarda da bahsettiğim gibi ben BE LOUD u sevdim. Gerçekten sevimli bir havası var.
Gratisten testerları mıncıklama yöntemi ile alacaktım fakat nedense İzmir Agora mağazasında jumbo stickler yoktu. Bu yüzden ben BuyCosmo 'dan satın almayı tercih ettim. Fiyatları ve diğer Essence ürünleri için buraya tıklayabilirsiniz. Gecikmeyen, güvenilir ve sorunsuz bir şekilde alışverişimi yaptım. Siz de koleksiyonu bulamıyorsanız veya şehrinizde Gratis yoksa eğer benim yaptığım gibi internetten alabilirsiniz.. 






Sevgiler..


3 yorum:

  1. Güle güle kullan, ben alamadım bu seriden birşey. :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim =) ama dediğim gibi online olarak da koleksiyon ürünlerini satın alma şansımız var. zaten gratise ne zaman gitsem genelde çoğu ürün tükenmiş oluyor. tükenmese bile kısa süre sonra raflardan kaldırılıyor. şu an yeni koleksiyon olan love letters gelmiş bile =)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim. hemen blogunuzu incelemeye alıyorum =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...