6 Mart 2014 Perşembe

Sephora İndirimi (%20) ve Satın Aldıklarım



Sephora'dan indirim haberi geldiğinden beri liste yapmaya çalışıyorum. Öyle ahım şahım bir liste değil elbet. Gerçi önce epey bir satır işgal etti ama listeyi ihtiyaçlarımla sınırlı tutma kararı aldım ve sonuç benim için aşağıdaki gibi oldu.






Hazır indirim varken NARS Laguna'nın orjinal boyuna sahip olmak istiyordum fakat One Night Stand paletin içinde halihazırda olunca ve Sephoraya gittiğimde Casino'yu görünce fikrim tamamen değişti. 






Ve son zamanlarda kullandığım en iyi rimel olma statüsüne sahip MUFE Smoky Lash'i hiç düşünmeden yedekledim.. Şu ara tek favori maskaram.




Son olarak, yıllarca sadık kalarak kullandığım Neutrogena suya dayanıklı göz makyaj temizleyicisine veda edip yeni bir ürün denemek istedim ve şans verdiğim yeni temizleyicim minik boyutu ve şirinliğiyle Sephora Waterproof Eye Makeup Remover oldu.



Bir Sephora indirimini daha atlatmış bulunuyorum =) İndirimin büyüsüne kapılıp gereksiz şeyler almanın kıyısından döndüm aslında. O Mua'nın kirpiklerindeki Channel mascara, bir diğer Mua'nın allığı, ay yok efendim başka bir arkadaşın önerdiği far paleti ve gloss vs.ler kafamda uçuşurken deriiiiiiiiiin bir nefes aldım, ve 3 parça ürünle orayı terk ettim :D
Ürünlere ait ayrıntılı yazılar çok geçmeden blogda yerini alacak.

İndirim 9 Mart tarihine kadar geçerli ve Sephora Black Card'a sahip olanlar faydalanabiliyor.

Son olarak devir tasarruf devri der, ve her konuda akıllıca alışveriş yapmanızı öneririm =)





Sevgiler..


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...